강서구 통합신청사 건립 국제설계공모 > project

본문 바로가기

project

본문

1642646009.565301.jpg


International Design Competition for the New Gangseo-gu Government Office Complex


Gangseo-gu Integrated Application Office, which is located on the border between the city and the park, consists of mass in two directions.

If the green area horizontally connected to the ground entered the building and was used as a convenience space for residents, the three-dimensional terrace consisting of different themes on each floor consisted of public and private terraces for employees.

도시와 공원의 경계선상에 놓여진 강서구 통합신청사는 두개의 방향으로 매스가 구성이 된다 .

지상 연결녹지가 수평적으로 건물내부로 들어와 주민편의공간으로 사용되었다면, 각 층마다 다른 주제로 구성된 입체테라스는 직원들의 공적공간과 프라이빗 테라스로 구성된다.



1642646282.508102.jpg


1642646315.592403.jpg


1642646332.171304.jpg


1642646344.658605.jpg


1642646363.063706.jpg

1642646373.699707.jpg

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Project Info

  • Project
    강서구 통합신청사 건립 국제설계공모
  • Client
    강서구청
  • Architect
    토문건축사사무소
  • Area
    20,256㎡

회원로그인

회원가입

ADDRESS

서울특별시 송파구 법원로11길 25
A동 1112호 (문정동, 에이치비지니스파크)

CONTACT

Tel. 02 572 6706 ~ 7  
Fax. 02 529 6708  
E-mali. ato@atola.co.kr

WEBHARD

ID. atola  
PW. 6706